Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες"...

Μετά τις "συστάσεις" του γερμανικού Τύπου προς την "χρεοκοπημένη" Ελλάδα να "πουλήσει τα νησιά και την Ακρόπολη", νέο δημοσίευμα αμφισβητεί την καθαρότητα του ελληνικού αίματος... "Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες" αποφαίνεται ο δημοσιογράφος, υποστηρίζοντας ότι ο λαός αυτός αποτελεί μία πρόσμειξη διαφόρων φύλων.

Όπως αναφέρουν τα "Νέα", σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της έγκριτης εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο πολιτιστικός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ υποστηρίζει ότι οι Έλληνες προέρχονται από φύλα που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες.




Οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα, αναφέρεται στο άρθρο.



"Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή" αναφέρει μεταξύ άλλων.



Υπενθυμίζεται ότι έχουν προηγηθεί σειρά προσβλητικών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα, όπως το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild που συνιστούσε να "πουλήσουμε τα νησιά της και την Ακρόπολη" για να βρούμε τα χρήματα να ξεχρεώσουμε, καθώς και το περιοδικό Focus με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία που κατήγγειλε την ελληνική "απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης".
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details