Έκοψε την βασιλόπιτα ο Αθλητικός όμιλος Ν Μοναστηρίου

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Αθλητικός όμιλος Ν Μοναστηρίου.


Βασίλεψε και ο ΑΟΝΜ στο Ν Μοναστήρι. Σήμερα το απόγευμα στην ταβέρνα του Καλημέρη μικρή και μεγάλοι παίκτες του σωματείου έκοψαν για πρώτη φορά βασιλόπιτα παρουσία του Δημάρχου κ Τζιαχρήστα και του Αντιδημάρχου κ Τζιώρα . Στην εκδήλωση που ήταν χορηγία του Δημάρχου Θεσσαλιώτιδος και του Αντιδημάρχου κ Τζιώρα παραβρέθηκαν εκτός από τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ Ιτούδης ο Πρόεδρος του ΑΟΝΜ κ Γιαντσίδης και ο Προπονητής της ομάδας κ Δημούδης . Επίσημα προσκεκλημένες από το σωματείο ήταν και οι δύο διεθνείς αθλήτριες της Σερβίας που αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα της Καρδίτσας στην Α εθνική!!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλιώτιδος τόνισε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και μάλιστα το προσεχές διάστημα θα κατασκευαστεί στο γήπεδο Ν Μοναστηρίου , ταρτάν για να καλύψει και άλλες αθλητικές δραστηριότητες!

Ακολούθησε κοπή πίτας που έκανε ο κ Μαμαλούδης! Το φλουρί κέρδισε ο Νικόλαος Τερζίδης του Μόσχου, και το δώρο από τον Δήμαρχο Θεσσαλιώτιδος είναι ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details