Δομοκός η συνέχεια!!!

αντιγραφή απο το fm1
ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΑΓΩΓΕΣ...ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ


ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜ.ΤΣΟΓΚΑ.





Μηνυτήρια αναφορά κατά της δημοτικής αρχής Δομοκού( Δημάρχου και αντιδημάρχου Κώστα Σκρομπόνη κατέθεσε ο χημικός μηχανικός μελετητής δημοσίων έργων Χρήστος Παπαθανασίου κάνοντας λόγο για κλοπή δημοσίου χρήματος , διαφθορά και διάβρωση των ηθών και ζητά απο τον εισαγγελέα να εξετάσει τους διαγωνισμούς έργων στον δήμο ενώ μιλώντας στον FM-1 κάνει λόγο για στημένους διαγωνισμούς για ανομία και διαφθορά σε πάνω απο 100 έργα του δήμου Δομοκού για τα οποία έχει στη διάθεσή του και στοιχεία .Παντως ο κ.Παπαθανασιου ομολογει οτι ενδιαφερεται να κατελθει υποψηφιος Δημαρχος του διευρυμενου Δημου Δομοκου.

Παλιούς λογαριασμούς επιχειρεί να συμψηφίσει ο κος Παπαθανασίου σχολιάζει στον FM-1 ο δήμαρχος Δημήτρης Τσόγκας αφού όπως τονίζει έχει προηγηθεί εναντίον του μηνυτήρια αναφορά και αγωγή πολλων χιλαδων ευρω για συκοφαντική δυσφήμιση απο τον αντιδήμαρχο Δομοκού κ.Σκριμπωνη .

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο κος Τσόγκας τόνισε πως όλα τα έργα έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες και απέδωσε σε πολιτικές προεκλογικές σκοπιμότητες τη στάση του κ. Παπαθανασίου ενώ μετα τις τελευταιες δημοσιες τοποθετησεις του κ.Παπαθανασιου σημερα θα καταθέσει αγωγή εναντίον του και ο ιδιος ο Δημαρχος.

Το εκρηκτικο κλιμα που επικρατει στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Δομοκου αποτυπωθηκε αναγλυφα και στην προχτεσινη συνεδριαση οπου επιστρατευτηκαν ακομη και ...μπουκαλια νερου για να αντικρουσουν τις φιλιες επιθεσεις οι συμβουλοι των αντιπαλων παραταξεων.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details