ο Θεός βοηθός..

Δυστυχώς, μεταξύ των τριών κρατών βρίσκεται και η Ελλάδα. Τα άλλα δύο κράτη είναι το Ντουμπάι και η Ουκρανία. Για την παγκόσμια συμμετοχή της Ελλάδας συνυπεύθυνες είναι όλες οι Κυβερνήσεις της τελευταίας 35ετίας, ουδεμιάς εξαιρουμένης! Και τα δύο Κόμματα Εξουσίας ξόδευαν αλόγιστα το Δημόσιο Χρήμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, πέρα από τις απερίγραπτες σε θράσος κλεψιές. Όποιο πρόβλημα και αν παρουσιαζόταν, το αντιμετώπιζαν με την εύκολη λύση των Παροχών, που κατέληγαν να κοστίζουν πάντα στον άμοιρο Πολίτη, που πληρώνει με ζεστό χρήμα την εγκληματική Διαχείρισή τους.






Πολλοί ζουν με την ψευδέσθηση ότι τα Κράτη δεν πτωχεύουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι η Πτώχευση της Ελλάδας και των δύο άλλων που προαναφέραμε συζητιέται με διάφορα σενάρια, ακόμα και με την πιθανότητα μια ωραία πρωία η Ε.Ε. να αρνηθεί να αγοράσει τα νέα κρατικά ομόλογα, προκειμένου να ξοφλήσουμε αυτά που έληξαν! Απλώς να υπολογίσουν τη ζημιά που θα γράψουν μη δυνάμενοι να εισπράξουν τα ομόλογα που έχουν ήδη στα χέρια τους, σκεπτόμενοι ότι τους συμφέρει το ύψος της τωρινής ζημιάς, σε σχέση με αυτή που μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Είναι σαν να μας ζητάει να φύγουμε από την Κοινότητα, να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε το ευρώ ως εθνικό νόμισμα και να γράψει τη ζημιά! Θέλουμε συνέταιρους, αλλά δε θέλουμε συνέταιρους που μόνο κοστίζουν. Είμαστε σε τόσο άθλια Οικονομική Κατάσταση με τη λεηλασία του Δημόσιου Χρήματος και από τις Κυβερνήσεις των δύο Κομμάτων Εξουσίας, που μοιάζουμε με τον Επιχειρηματία που δανείζεται από τους τοκογλύφους για να πληρώσει τη μισθοδοσία του με… παρακάλια, γιατί και οι τοκογλύφοι αρνούνται να συνεχίσουν να τον δανείζουν!



Γι’ αυτόν το λόγο, τόσο οι Εταιρείες όσο και οι Μικροεπιχειρηματίες θα πρέπει να βρίσκονται σε μόνιμη επιφυλακή για ολόκληρο το 2010, το οποίο, ενώ για πολλές άλλες χώρες άρχισε να φαίνεται κάπως θετικό, για τη χώρα μας, το Ντουμπάι και την Ουκρανία παρουσιάζεται τρομερά επικίνδυνο. Το χειρότερο σημάδι που τρομάζει και τον τελευταίο Πολίτη είναι ότι η Κυβέρνηση εμφανίζεται χαμογελαστή και αισιόδοξη, με έναν Πρωθυπουργό που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, λες και δεν τρέχει τίποτα.



Ο Θεός βοηθός!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details