τα ΜΜΕ καθορίζουν την πολιτική στη χώρα!!!


Είτε μας αρέσει είτε όχι, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κρέμονται από τα περίπτερα της χώρας και θυμίζουν τις… μπουγάδες στα μπαλκόνια και στις ταράτσες της γειτονιάς καθορίζουν τις καθημερινές εργασίες της Πολιτικής Ηγεσίας της χώρας!




Είναι και αυτός ένας λόγος που συμβάλλει στην Ανεπάρκεια της Κρατικής Μηχανής, πέρα από το αίσχος του είδους της Διακυβέρνησης που ασκείται στην άμοιρη Ελλάδα. Δε φτάνει που το πανάρχαιο «Σύστημα Εξουσίας και Διακυβέρνησης» της χώρας, που είναι διάτρητο από παντού και επιτρέπει και καλλιεργεί κάθε είδους λοβιτούρα, συντηρούμε και ένα είδος Αντιπολίτευσης που είναι στείρο, ό,τι και να πει ή να κάνει η Κυβέρνηση, με πρώτα και καλύτερα τα ΜΜΕ, που δε χαρίζουν τίποτα σε κανέναν. Απόλυτα προσαρμοσμένα στα Συμφέροντα των Εκδοτών-Επιχειρηματιών, επηρεάζουν την Πολιτική και την Οικονομική Διαχείριση του Κράτους όσο καμία άλλη Εξουσία!



Είναι σίγουρο ότι μια ωραία πρωία, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ασυμβίβαστο της Επιχειρηματικής Δράσης με τα ΜΜΕ, όπως είναι και το αντίστοιχο της Επιχειρηματικής Δράσης των Τραπεζών με το Χρήμα της χώρας, θα απαγορευτεί τελείως, ως εξαίρεση της Ελεύθερης Οικονομίας, γιατί οι καταστροφικές επιπτώσεις και των δύο Δραστηριοτήτων θα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι δυνατόν ελάχιστοι Επιχειρηματίες να καθορίζουν και να επηρεάζουν τις τύχες δισεκατομμυρίων Πολιτών, ανάλογα με τα Συμφέροντά τους! Οι Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, όσο και αν τα ΜΜΕ… αφορίζουν στιγμιαία οποιαδήποτε σκέψη εμφανιστεί για τον περιορισμό αυτών των δύο Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων. Βέβαια, ούτε η Αναξιόπιστη Πολιτεία είναι κατάλληλη για να χειριστεί όσο γίνεται Αντικειμενικά τα δύο αυτά πανίσχυρα όπλα της Δημοκρατίας! Ελπίζουμε όποιο Σχήμα και αν δημιουργηθεί να Ελέγχεται από πολλές πλευρές, ώστε οι Καταχρήσεις να περιορίζονται στο ελάχιστο!



Η μόνη μας ελπίδα είναι το Διαδίκτυο, μέσα από το οποίο καθρεφτίζεται η αγανάκτηση και η οργή των Πολιτών για τις Καταχρήσεις και των δύο αυτών Δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε να μην πέσει στα νύχια των ΜΜΕ και των Τραπεζών, δεδομένου ότι ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να το ελέγξουν!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details