κλοπή με τρακτέρ

Με τρακτέρ «σήκωσαν» άγνωστοι, στον Πύργο του δήμου Αστερουσίων, στο Ηράκλειο Κρήτης, ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, από το σούπερ μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.




Οι τέσσερις άγνωστοι δράστες, που είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα με κουκούλες, αφαίρεσαν αρχικά από παρακείμενο χώρο το τρακτέρ 62χρονου αγρότη, το οποίο μάλιστα είχε το κλειδί στη μίζα.



Με τη χούφτα-κουβά του οχήματος έσπασαν τη τζαμαρία του σούπερ μάρκετ και έφτασαν στο σημείο, που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν από τη βάση του και με τη χούφτα να το μεταφέρουν εκτός σούπερ μάρκετ, σε σημείο, που υπάρχει υπερυψωμένο πεζοδρόμιο.



Εκεί, ήταν σταθμευμένο κλεμμένο φορτηγό, τύπου 4Χ4, το οποίο σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρουν το μηχάνημα σε άλλο σημείο και να το «ανοίξουν» με την ησυχία τους.



Μόνο που η μεταφόρτωση του ΑΤΜ από το τρακτέρ στην καρότσα του αυτοκινήτου, δεν ήταν επιτυχής. Το μηχάνημα γλύστρησε και έπεσε με πάταγο στο οδόστρωμα. Ο θόρυβος ξύπνησε τους περίοικους, που άρχισαν να ανάβουν τα φώτα των σπιτιών τους, για να δουν τι συμβαίνει.



Οι δράστες πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο το τρακτέρ, το κλεμμένο 4Χ4 και το ΑΤΜ

http://enimerwsi-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_6801.html
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details