Κτηνοτρόφος μόνος ψάχνει!!!

Κτηνοτρόφος μόνος ψάχνει!!!



Κτηνοτρόφος του Δήμου Θεσσαλιώτιδας πήγε στο Δασαρχείο να ζητήσει ΆΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ στάβλου που είχε κατασκευάσει πριν το 2000 σε περιοχή του ΔΔ Αγραπιδιάς και βρέθηκε μπλεγμένος με τα γρανάζια της Ελληνικής Γραφειοκρατίας . Όπως μας καταγγέλλει ο κτηνοτρόφος κ Σωτήριος Δρόσος ο οποίος ζει και εργάζεται ως κτηνοτρόφος στην Αγραπιδιά.
 Πριν το 2000 κληρονόμησε με τίτλους ιδιοκτησίας από τον πατέρα του Αριστείδη Δρόσο 3,2 στρέμματα χωραφιού , όπου και έχτισε έναν μικρό στάβλο. Φέτος προέκυψε η ανάγκη να ζητηθεί από το Δασαρχείο αδειοδότηση για τον στάβλο!


Στο δασαρχείο η απάντηση που πήρε ήταν ότι στα χαρτογραφικά τους το συγκεκριμένο τεμάχιο φαίνεται ως δασική έκταση και μάλιστα του ζητούν να κατεδαφίσει το στάβλο γιατί αλλιώς θα κινηθούν νομικά για καταπάτηση δασικής περιοχής. Ο ίδιος δείχνει να τα έχει χαμένα μιας και στα χέρια του και συμβόλαιο έχει αλλά και μαρτυρίες γεραιότερων χωριανών έχει ..ότι η συγκεκριμένη περιοχή καλλιεργούνταν από το 1947 ως αμπελώνας και ουδέποτε ήταν δασική έκταση!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

a kalo eeeee ?????
as ksanakoitaksoun tis aerofotografies ...... ;)

Author Details