Ανοίγει σήμερα το Leroy Merlin στη Λάρισα


Εγκαινιάστηκε χθες το Leroy Merlin στη Λάρισα. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Cristophe Farnaud και ο δήμαρχος Νίκαιας Ρίζος Κομήτσας. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Leroy Merlin στην Ελλάδα κ. Jean-Marc Hupo

και ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Χρήστος Μουστακαλής.

Σήμερα Παρασκευή το Leroy Merlin ανοίγει τις πύλες του για τους καταναλωτές. Οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, θα έχουν δίπλα τους ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα με χιλιάδες είδη για τη διακόσμηση, τα είδη κήπου, τα εργαλεία και τις κατασκευές, που είναι και οι τομείς δραστηριότητας της Leroy Merlin.

Ένα κατάστημα ανοιχτό σε όλους, για να ανακαλύψουν τόσο την πιο πλούσια γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων Home Improvement και Do it Yourself, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, όσο και την εμπειρία της πιο άψογης εξυπηρέτη¬σης από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που φέρνει και στη Λάρισα χιλιάδες λύσεις για καλύτερη ζωή στο σπίτι.

Στο κατάστημα Leroy Merlin με κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι καταναλωτές από τις 6 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα συνολικής αξίας 14.000 ευρώ!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details