κουπόνια στο Βόλο!!


Ξεκίνησε σήμερα, η εφαρμογή της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του Συλλόγου Κρεοπωλών και της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, για την παροχή εκπτωτικών κουπονιών σε ανέργους του Νομού.

Ειδικότερα, μπορούν να προσέρχονται στο Επιμελητήριο οι άνεργοι του Νομού Μαγνησίας, προσκομίζοντας την κάρτα του ΟΑΕΔ και την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να παραλαμβάνουν τα κουπόνια, με τα οποία θα μπορούν να κάνουν αγορές από τα κρεοπωλεία, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με έκπτωση 10%. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 89 κρεοπωλεία του νομού, ενώ δικαιούχοι των εκπτωτικών κουπονιών είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, που έχουν κάρτα στον ΟΑΕΔ.

Στους δικαιούχους θα χορηγούνται τέσσερα κουπόνια, ένα για κάθε εβδομάδα. Με το εβδομαδιαίο κουπόνι οι δικαιούχοι θα επισκέπτονται το κρεοπωλείο επιλογής τους, από τη λίστα που έχει δημοσιοποιηθεί, και θα αγοράζουν τα είδη που επιθυμούν, σ' όποια ποσότητα θέλουν, με έκπτωση 10%.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γ. Σπηλιόπουλος, απευθυνόμενος -μέσω επιστολής- στους εγγεγραμμένους ανέργους του νομού, τους καλεί να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους παρέχεται.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details