Οι νέοι διοικητές σε ΤΤ και Αγροτική τράπεζα




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει καταλήξει στα δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διοικήσεις της Αγροτικής τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Έτσι, ο κ Θόδωρος..........
Πανταλάκης αναλαμβάνει τη διοίκηση της Αγροτικής τράπεζας και η κ. Ντίνα Λάζαρη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Οι αλλαγές έχουν δρομολογηθεί με τις έκτακτες συνελεύσεις οι οποίες έχουν οριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου της ΑΤΕ και για τις 11 Δεκεμβρίου του Τ.Τ..

Ο κ. Θόδωρος Πανταλάκης, αντιπρόεδρος σήμερα του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς έχει διατελέσει επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας τον οποίο περιέβαλε με ιδιαίτερη εκτίμηση ο αείμνηστος Θ. Καρατζάς και θεωρείται μάνατζερ με ιδιαίτερες ικανότητες στην ανασυγκρότηση και αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και τραπεζών. Είναι επίσης ένα πολύ γνωστό και αποδεκτό όνομα στον χώρο της κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου.

Η κ. Ντίνα Λάζαρη, πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, έχει διατελέσει ειδική συνεργάτιδα στο πρωθυπουργικό γραφείο (επί Ανδρέα Παπανδρέου και Σημίτη) από το 1993 μέχρι το 1999, ενώ υπήρξε και σύμβουλος στην Εμπορική Τράπεζα.
Η κ Λάζαρη κατέχει τη θέση γραμματέας οικονομίας του κόμματος, συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις και έχει διαχειριστεί και προεκλογικές επαφές με επιχειρηματίες και τραπεζίτες.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details