κάθοδος στις εκλογές απο πορνοστάρ!!


Μεταξύ των έξι ατόμων που έχουν θέσει υποψηφιότητα, μέχρι στιγμής, για τις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου στην ομοσπονδιακή έδρα του Χίγκινς, είναι μια πρώην πορνοστάρ με διεθνή καριέρα, και ένας πρώην παλαιστής ουγγρικής καταγωγής.
Η πορνοστάρ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 100 ταινίες πορνό, αυστηρά για ενήλικους (δηλωμένες ως xxx!), θα είναι επικεφαλής του «Κόμματος του Σεξ» (Sex Party), ενώ ο 72χρονος πρώην παλαιστής, που είχε έλθει στην Αυστραλία ως πρόσφυγας, θα είναι υποψήφιος του αντιμεταναστευτικού κόμματος του «Ενός Έθνους», που ίδρυσε η Πολίν Χάνσον.

Αναφερόμενη στο «Κόμμα του Σεξ», η 45χρονη, Φιόνα Πάτεν, δήλωσε ότι είναι καιρός η Αυστραλία να αποκτήσει ένα τέτοιο κόμμα που θα αγωνιστεί για μια σειρά παραγνωρισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα.

Παρ' όλα αυτά, όμως, παραδέχτηκε ότι αποκλείεται να δει όσο ζει πρωθυπουργό της Αυστραλίας από το κόμμα της.

Όπως είπε η ίδια, αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την επίσημη αναγνώριση του κόμματός της από την αρμόδια υπηρεσία, που καθορίζει και τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, γιατί το Εκλογοδικείο θεωρεί τη λέξη «σεξ» προσβλητική.

Αυτό και μόνο, είπε η πορνοστάρ (ότι, δηλαδή, η λέξη «σεξ» θεωρείται προσβλητική και χυδαία), δείχνει την ανάγκη που υπάρχει για τη δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος που θα φροντίσει να πάρει το σεξ τη θέση που του αξίζει στην κοινωνία.

Σε περίπτωση που θα εκλεγεί, θα αγωνιστεί μέσα από το Κοινοβούλιο για την ελεύθερη διακίνηση (χωρίς περιορισμούς) των σκληρών πορνοταινιών, τις οποίες κατά τη γνώμη της έχει ανάγκη ο λαός, προκειμένου να διαπαιδαγωγείται σεξουαλικά, θα ζητήσει τη νομιμοποίηση των σχέσεων των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων στα σχολεία με σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Επίσης, θα ζητήσει να επιχορηγείται από την εκάστοτε κυβέρνηση το βιάγκρα για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν και θα αγωνιστεί για τη σεξουαλική ενημέρωση του λαού.

Μεταξύ των άλλων, την έδρα του Χίγκινς, που για πολλά χρόνια εκλέγονταν ο υπουργός Οικονομικών, Πίτερ Κοστέλο, και θεωρείται μια από τις πιο σίγουρες ομοσπονδιακές έδρες των Φιλελευθέρων σε ολόκληρη την Αυστραλία, θα διεκδικήσει εκ μέρους του κόμματος της αντιπολίτευσης, η Κέλι Ο' Ντιούερ (Kelly O'Dwyer), διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας Αυστραλίας και πρώην σύμβουλος του Κοστέλο.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details