Ψηφοδέλτιο νίκης ...

Πανέτοιμοι να δώσουν τη μάχη για την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν στον «Παρατηρητή της Φθιώτιδας» οι επτά υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος, λίγο μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου από το Εθνικό Συμβούλιο. Στην πλειοψηφία τους το χαρακτηρίζουν ως ψηφοδέλτιο νίκης, ισχυρό και ικανό να δώσει στο κόμμα τους την αυτοδυναμία. Μιλούν ακόμη για την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού και δηλώνουν έτοιμοι να βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη.



Αλαμπάνος Δημήτρης: «Πάλι μαζί και πάντα παρών. Δηλώνω μάχιμος και αποφασισμένος με ειλικρίνεια και ευθύτητα, μακριά από μεγάλα συμφέροντα, για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος».



Αντωνίου Τόνια: «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ. Οι υποψήφιοι μαζί με όλα τα στελέχη μας θα δώσουμε τη μάχη του κινήματος, έτσι ώστε και στη Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα. Η Τόνια Αντωνίου είναι πανέτοιμη να δώσει τη μάχη».



Αποστολάκης Ηλίας: «Αισθάνομαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Αποκαταστάθηκε η αδικία που είχε γίνει την προηγούμενη φορά και συνεχίζουμε τον αγώνα που δίναμε τόσα χρόνια. Ο Ηλίας Αποστολάκης είναι έτοιμος γιατί δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται».



Δροσογιάννης Δημήτρης: «Τιμή μου για την επιλογή. Αισθάνομαι ευθύνη για το έργο που καλούμαι να εκπληρώσω».



Μπατζελή Κατερίνα: «Η μάχη έχει αρχίσει. Είναι μια μάχη ιδιαίτερα σκληρή και θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι το κράτος της απογραφής και της παραγραφής, το οποίο εγκαθίδρυσε η Νέα Δημοκρατία, θα το αντικαταστήσουμε με την αλληλεγγύη, την αξιοκρατία και την ανάπτυξη. Τα στελέχη του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι δυνατά, έχουν γνώσεις, πολιτική αυτοδυναμία και η νίκη του ΠΑΣΟΚ στο νομό Φθιώτιδας είναι δεδομένη. Η Κατερίνα Μπατζελή είναι πανέτοιμη, έχει ήδη αρχίσει και δίνει τη μάχη και τη δίνει διαχρονικά τα τελευταία χρόνια πολιτικά, κοινωνικά, στο πλευρό του πολίτη. Και θα συνεχίσει και μετά τις 4 Οκτώβρη να είναι δίπλα στον πολίτη».



Στάικος Θωμάς: «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ενότητας και αγώνα. Η ενότητα συμβολίζεται και από τους συντρόφους που τελικά δεν επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη νίκη. Ο Θωμάς Στάικος είναι έτοιμος και δίνει τη μάχη εδώ και πολλά χρόνια».



Τσώνης Νίκος: «Το ψηφοδέλτιο είναι αρκετά δυνατό, οι υποψηφιότητες είναι όλες γνωστές. Είναι υποψηφιότητες με παρουσία στο πολιτικό στερέωμα και πιστεύω με το γενικότερο κλίμα θα επιτευχθεί η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος και για το ΠΑΣΟΚ και για τα κοινωνικά προβλήματα. Ζω και εργάζομαι στη Λαμία 20 χρόνια, ξέρω τα προβλήματα του κόσμου, είμαι άνθρωπος μετρίου βιοτικού επιπέδου άρα γνωρίζω τι περνά ο απλός πολίτης. Είμαι αποφασισμένος να απαιτήσω να λυθούν αυτά τα προβλήματα, που απασχολούν κατά κύριο λόγο τον φτωχό και αδύνατο άνθρωπο».
πηγη: Παρατηρητής Φθιώτιδας
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details