Υποδέχθηκαν τα ξένα συγκροτήματα στην Φθιώτιδα πότε;

Εκδήλωση για την υποδοχή των παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο 14ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, με την παρουσία του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλη, της αντινομάρχου κ.Ερμ Βασιλού, του Προέδρου του Λαογραφικού Μουσείου κ. Αθ. Παπαστολόπουλο, εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου και της Προέδρου της ΕΠΣΚ κ. Μ. Παπανικολάου όπου απηύθυναν χαιρετισμό, όπως και οι εκπρόσωποι των συγκροτημάτων, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.




ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΒΕΡΙΛΛΗ ΣΤΟ 14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ



Με ιδιαίτερη χαρά και αισθήματα αγάπης υποδεχόμαστε και φέτος στη φιλόξενη πόλη μας τα παιδικά χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα συμμετάσχουν στο 14ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας και το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο.

Ένα θεσμό, ο οποίος χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος με τη θερμή υποστήριξη των Καρδιτσιωτών που αγαπούν την παράδοση και υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια για τη διαφύλαξή της.

Ο Δήμος Καρδίτσας είναι σταθερά προσανατολισμένος στην διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων, οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό, ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας των λαών και προσθέτουν κύρος στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ανταποκρίνεται πλήρως σ’ αυτούς τους στόχους, γι’ αυτό και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για το Δήμο μας. Αυτά τα παιδιά που πλαισιώνουν τους πολιτιστικούς συλλόγους αποτελούν τη μεγάλη ελπίδα μας, καθώς θα αποτελέσουν τους συνεχιστές των παραδόσεων και των εθίμων, σε μια εποχή που η ιστορική συνείδηση και η πολιτισμική αναφορά δοκιμάζονται σε μεγάλο βαθμό.

Καλωσορίζω στην πόλη μας όλα τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων, και τους εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία στη συμμετοχή τους.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details