Παραδοσιακή βραδιά στο Καππαδοκικό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καππαδοκικό βραδιά «Μάντι» με παραδοσιακές μικρασιάτικες γεύσεις. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα χορευτικά του Συλλόγου με χορούς από την Καππαδοκία, τη Θεσσαλία και τον Πόντο, το χορευτικό της Λαογραφικής Λέσχης Καρδίτσας με χορούς από την Καππαδοκία και τη Μικρά Ασία τους οποίους παρουσίασε ο χοροδιδάσκαλος Φώτης Γαρουφαλιάς, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών του Καππαδοκικού, τίμησε τους εναπομείναντες Καππαδόκες πρόσφυγες που ήρθαν το 1924 από το Τσουχουρ της Καππαδοκίας, προσφέροντας από μια εικόνα σαν ένδειξη αγάπης και σεβασμού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής κ. Βασίλης Σύρμος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρόβλιας, ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, οι Αντινομαρχες κ.κ. Παπάρας και Τότσικας, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Πρόεδρος του Ν.Σ. κ. Βαγγέλης Κατσαρός, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Φώτης Καιας, οι κ.κ. Φιλίππου Ηλίας και Φιλίππου Β., ο κ. Ταγκούλης και πλήθος κόσμου. Στη συνέχεια ο Σύλλογος προσέφερε σε όλους μικρασιάτικο μάντι και χαμούρσους. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ασήμω Πασχαλίδου και το Δ.Σ. με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν οικονομικά, υλικά και ηθικά τον Σύλλογο.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.

Author Details