σταμάτησαν τα τραίνα απο ένα μοσχάρι......Ένα μοσχάρι που πήγε να περάσει τη νύχτα του σε ένα τούνελ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγγείες στην περιοχή του Δομοκού στο ενδιάμεσο της διαδρομής από το Λιανοκλάδι - Δομοκού διέκοψε τη σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία που κινούνταν με κατεύθυνση από Λιανοκλάδι προς τη Λάρισα ακινητοποιήθηκε στην άκρη ενός μικρού τούνελ όταν έπεσε πάνω σε ένα μοσχάρι το οποίο βρίσκονταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΟΣΕ ο μηχανοδηγός το είδε σε πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία. Έτσι το τρένο έπεσε πάνω στο ζώο. Όμως η αμαξοστοιχία ήταν δύσκολο να ξεκινήσει στη συνέχεια αφού το νεκρό πλέον ζώο έχει δημιουργήσει προβλήματα και έχει ακινητοποιήσει το τρένο.
Ήδη συνεργεία του ΟΣΕ κινούνται προς αυτή την περιοχή για να εκτιμήσουν τις πιθανές ζημιές αλλά εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν πολύ γρήγορα τη συγκοινωνία. Η συγκοινωνία ωστόσο έχει διακοπεί ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα του λεωφορεία για να παραλάβουν τους επιβάτες από τη στιγμή που οι τεχνικοί τόσοι κρίνουν ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθούν.
πηγή lamianews
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details