O ΠΌΛΕΜΟς ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Το Top Brass αποκαλύπτει ότι 74 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ακρωτηριάστηκαν από τα χτυπήματα της Ρωσίας

Μεταξύ αυτών είναι 11 αεροδρόμια που ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία, τρία σημεία διοίκησης, μια βάση του Ουκρανικού Ναυτικού και 18 σταθμοί ραντάρ πυραυλικών συστημάτων S-300 και Buk-M1, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.

ΜΟΣΧΑ, 24 Φεβρουαρίου. /TASS/. Περισσότερες από 70 εγκαταστάσεις υποδομής επίγειας υποδομής που ανήκουν στην Ουκρανία έχουν καταστραφεί από επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων που διεξήγαγαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας, 74 επίγειες εγκαταστάσεις της στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας βγήκαν εκτός μάχης. Μεταξύ αυτών είναι 11 αεροδρόμια που ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία, τρία σημεία διοίκησης, μια βάση του Ουκρανικού Ναυτικού και 18 σταθμοί ραντάρ Πυραυλικά συστήματα S-300 και Buk-M1», διευκρίνισε ο Konashenkov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καταρρίφθηκε ένα μαχητικό ελικόπτερο και τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μάχης Bayraktar TB2.

Τόνισε ότι τα χτυπήματα που πραγματοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας δεν στοχεύουν πόλεις της Ουκρανίας καθώς και κοινωνικές εγκαταστάσεις σε στρατιωτικές φρουρές.

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details