Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΖΑΧΟ

Τον διακεκριμένο καθηγητή σεισμολογίας Βασίλη Παπαζάχο τίμησε χθες το πρωί ο Δήμος Δομοκού για την προσφορά του στον ανθρωπο και την επιστήμη .
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Γυμνάσιο Ομβριακής και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων υπό την αιγίδα του Δήμου Δομοκού.
 Ο Δήμαρχος Δομοκού,  Δημήτρης  Τζιαχρήστας, απένειμε στον κ. Παπαζάχο τιμητική πλακέτα επισημαίνοντας πως η βράβευση αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του έργου του κ. Παπαζάχου και της συνεισφοράς του στην επιστημονική κοινότητα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Τιμητική πλακέτα επίσης απένειμε και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ομβριακής κ  Δ Κυριόπουλος εκ μέρους του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.
 Στην τιμητική αυτή εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Σούλιος Γεώργιος και Παπαζάχος Κωνσταντίνος του Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλημέρης Νικόλαος, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της μείζονος μειοψηφίας κ. Κοντονάσιος Γεώργιος και της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Νιάνιος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Ξυνιάδος κ. Αχιλλέας Ντελής, η Πρόεδρος του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού κα Ασημίνα Κατσακιώρη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ομβριακής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.















Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details