Χωρίς σήμα οι τηλεοράσεις στο 1/3 του Δήμου Δομοκού!

Έπεσε το αναλογικό σήμα στην Φθιώτιδα και στο Δήμο Δομοκού απο την Παρασκευή και ξεκίνησε το νέο ψηφιακό σήμα που περνά την τηλεόραση στην νέα εποχή! Αυτό φυσικά συνέβη στα μεγάλα αστικά κέντρα και για μια ακόμα φορά φάνηκε η γύμνια των πολιτικών μας και τις κυβερνήσεως αφού άφησαν εκτός σήματος πολλά μικρά ορεινά χωριά! Ούτε καν το αναλογικό σήμα δεν έχουν οι κάτοικοι πολλών χωριών στο Δήμο Δομοκού συμπεριλαμβανομένων των κοινοτήτων Ομβριακής (μερική κάλυψη) , Παναγιάς, Μακρυρράχης , Αγίου Γεωργίου, Καρυών, Μαντασιάς, Πολυδενδρίου και Βουζίου (μερική κάλυψη).
Γερόντια που ήταν αναγκασμένα να ζούν μόνα τους με μοναδική συντροφιά την τηλεόραση έμειναν ξαφνικά και απροειδοποίητα χωρίς εικόνα! (και φυσικά η χρέωση της ΕΡΤ ή ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , κανονικά )
Καμία υποχρέωση δεν αναλαμβάνει η digea που μας φέρνει στην ψηφιακή εποχή για αυτές της περιοχές που τις γυρνάει στο 1968!!
Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο για την δημοτική αρχή που απο Δευτέρα καλείτε να βγάλει < το φίδι απο την τρύπα>, όπως λέει και ο σοφός λαός μας , και να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details