Αποχή απο τα μαθήματα απο τους Μαθητές της Δευ/θμιας εκπαίδευσης στο Ν Μοναστήρι!

Χωρίς πετρέλαιο έμεινε το Γυμνάσιο-Λύκειο Νέου Μοναστηρίου χτές και σήμερα!!Σε αποχή προχώρησαν οι μαθητές του Νέου Μοναστηρίου αφού οι τάξεις τους ήταν κάτι περισσότερο απο <ψυγεία>!!! Κρυμμένοι οι υπεύθυνοι  της Σχολικής επιτροπής απέναντι  στις ευθύνες τους !
Επαληθεύτηκε ο αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ Καλημέρης με επίκαιρη ερώτηση που έκανε προς τον Δήμαρχο για τα καύσιμα στις σχολικές μονάδες!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Παραιτήσου κύριε Δήμαρχε, για το καλό των δημοτων. Ασκείς την εξουσία σου με απαράδεκτο τρόπο. Στην περιοχη μας, δεν λειτουργεί τίποτα, ή μάλλον λειτουργεί μόνο αυτό που θέλεις εσύ....
Κοινή διαπίστωση ότι «κάτι πρέπει να γίνει» αφού ο δήμος μοιάζει πλέον εγκαταλειμμένος ενώ η υπάρχουσα αντιπολίτευση δεν είναι σε θέση να αρθρώσει στοιχειωδώς έναν αξιόμαχο αντιπολιτευτικό λόγο.
Δήμαρχε, η διοίκηση του Δήμου δεν είναι οι εμφανίσεις στα πανηγύρια και στα καφενεία όπως κάνεις εσύ! Μεχρι σημερα είναι διαπιστωμενο και κοινως αποδεκτο οτι δεν μπορείς να διοικήσεις τον δημο και τελικά καταλήγουμε να σε «διοικούν» άλλοι, παραιτήσου! Θα είναι το μόνο καλό που θα έχεις κάνει για τον τόπο μας!
Η πολιτικη του καφενείου τελείωσε. Δήμος με ψητά, κλαρίνα και χορό δεν κρατιέται.
Το λένε ολοι οι δημοτες. Τελειώσατε…
Βουλιάζεις το Δήμο κάθε μέρα! Ασε τα μεγαλοπήβουλα σχέδια της τελευταίας στιγμής!!
όπως Δημοπρασίες αναψυκτηρίων των 50 ευρώ!
Το ΤΙΠΟΤΑ χαρακτηρίζει τη διοίκηση και το έργο σας στο Δήμο μας. Εκτός αν θεωρείτε έργο τις ρουσφετολογικές απευθείας αναθέσεις.

Άσε την καρέκλα!! Και παραιτήσου!

Ανώνυμος είπε...

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Author Details