Τιμούν το Γιώργο Περαντάκο στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας με απόφαση της Οργανωτικής & Κριτικής επιτροπής τιμά τη μνήμη του Χιώτη τραγουδιστή Γιώργου Περαντάκου, ονομάζοντας το πρώτο βραβείο «Βραβείο Γιώργος Περαντάκος».
 Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στην πόλη της Στυλίδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας, και αφορά το συναγωνισμό νέων καλλιτεχνών προβάλλοντας τις προσωπικές δημιουργίες, με έπαθλο την κυκλοφορία του προσωπικού σας δίσκου, εντελώς δωρεάν από τη δισκογραφική της Στερεάς Ελλάδας FREE VOICE RECORDS.
Σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής του αναφέρεται:
«Θέλοντας να ευχαριστήσουμε και να αποχαιρετήσουμε τον Γιώργο Περαντάκο, ο οποίος στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας διετέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής, η Οργανωτική και η Κριτική Επιτροπή αποφάσισαν το πρώτο βραβείο να ονομαστεί "Βραβείο Γιώργος Περαντάκος". Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ξεκινήσαμε το Φεστιβάλ με ανθρώπους σαν το Γιώργο»
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα: Η χώρα που η νοοτροπία νίκησε την λογική.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ…!

Λέει ο Έλληνας πατέρας στον γιό του μια μέρα: “Γιέ μου σου βρήκα νύφη..!”
Απαντάει ο γιός: “Πατέρα εγώ θα διαλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ”!
“-Ναι αλλά η νύφη που σου προτείνω εγώ είναι η κόρη του Μπιλ Γκέιτς!” οπότε ο γιος συμφώνησε!

Πάει ο Έλληνας πατέρας στον Μπιλ Γκέιτς και του λέει: “Σου έχω ένα καλό γαμπρό για την κόρη σου” Λέει ο Μπιλ Γκέιτς “Μα η κόρη μου είναι μόνο 15 χρονών..!”
και λέει ο πατέρας “Ναι αλλά ο νέος που σου προτείνω είναι διευθυντικό στέλεχος στην Παγκόσμια τράπεζα..!” οπότε συμφωνεί ο Μπιλ Γκέιτς..

Πάει μετά ο Έλληνας πατέρας στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του λέει: “Σου έχω βρει ένα φοβερό διευθυντικό στέλεχος για την τράπεζα”
Απαντάει ο πρόεδρος: “Μα ήδη έχω πολλούς διευθυντές και δεν τους χρειάζομαι όλους”
“Ναι αλλά αυτός που σου προτείνω είναι ο γαμπρός του Μπιλ Γκέιτς” οπότε συμφωνεί και ο πρόεδρος..!

Συμπέρασμα: Έτσι κάνουν δουλειές οι Έλληνες..!!

Author Details