Τελικά τα νερά δεν είναι όλα για Εμφιάλωση!!!!


Τελικά τα νερά δεν είναι όλα για Εμφιάλωση!!!!


Μετά από αναλυτική μελέτη των πιστοποιητικών αναλύσεων των νερών του Δομοκού, οκτώ δημοτικά διαμερίσματα συνεχίζουν αν και σίγουρα βελτιωμένα να έχουν προβλήματα και να είναι εκτός των ορίων που καθορίζονται στην κοινή υπουργική απόφαση Υ2/2600/2001 (ΦΕΚ 892/Β/11-7-2001)
Επειδή οι μετρήσεις είναι παραμετρικές, θα πρέπει η Δ/νση Υγιεινής να μας απαντήσει  για την καταλληλότητα του νερού  στα συγκεκριμένα δημοτικά Διαμερίσματα όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.
Ήδη το θέμα έχει τεθεί από τον ΔΣ κ Βασιλό και φυσικά στο συγκεκριμένο θέμα συμπλέουμε απολύτως και θα το επαναφέρουμε και στο επόμενο ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΔΣ Ν ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΗΜΕΡΗ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ
ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια.
Πρώτα γελοιοποιείται.
Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση.
Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη.

Παρατηρητης

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΣΙΔΩΝ.

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΗ

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΣΚΟ
ΖΗΤΟΥΣΑΝ 6 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2003
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!!!

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, Αρ. Απόφασης: 42/2013
Θέμα 32: Εξέταση αίτησης του κου. Νικολάου Α. Κουλτούκη κατοίκου Τ.Κ. Πετρωτού, για Διαγραφή τελών Βοσκής, ποσού €: 6,51 ΤΟ ΕΤΟΣ 2003

Εισηγούμενoς ο κ. Πρόεδρος το θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Σώματος εισήγηση του Γραφείου Τελών της Οικονομικής Υπηρεσίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Με την από 2/1/2013 αίτησή του ο κ.Νικόλαος Κουλτούκης του Αθανασίου, ζητάει την διαγραφή ποσού €:6,51 από τον βεβαιωτικό κατάλογο τελών Βοσκής έτους 2003 , διότι τα έχει πληρώσει, Προσκομίζει δε και απόδειξη πληρωμής του αντίστοιχου τέλους. Προτείνω την διαγραφή του ανωτέρω ποσού.
Επίσης τέθηκαν υπόψη:
Η αίτηση του κου.Νικολάου Κουλτούκη του Αθανασίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω, έκανε στη συνέχεια διαλογική συζήτηση και αφού αντάλλαξε απόψεις ΟΜΟΦΩΝΑ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι
Εγκρίνει την διαγραφή ποσού €:6,51 από τον βεβαιωτικό κατάλογο τελών Βοσκής έτους 2003 του φορολογούμενου κου. Νικολάου Κουλτούκη του Αθανασίου.
Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό: 5/42/2013

ΑΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ
«ΤΟ ΒΛΑΚΟΖΕΥΓΑΡΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

«ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΑΝΕ
ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝΕ
ΤΩΡΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΉΜΟΥΝΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΝΟΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!»


ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

« ΒΛΑΚΑΣ ΕΓΩ- ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΟΖΕΥΓΑΡΟ!!!!!»



Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...
Την ανάρτηση ποιοτικού έλεγχου ποσιμου υδατος την επιβαλει η ηθική και η νομοθεσία του Κράτους άλλα δεν την επιτρέπει η διαύγεια του δήμου δομοκου

Αυτό που έσωσε την ανθρωπότητα από παλιότερες ασθένειες, όπως η χολέρα, ο τύφος, η γαστρεντερίτιδα κ.λ.π., έρχεται σήµερα να µας καταδικάσει σε πολύ µεγαλύτερες ασθένειες όπως: καρκίνο, νεφρικές παθήσεις και σε πολλές άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.
Το χλώριο, όπως έχει αποδειχθεί πλέον, όταν µπαίνει στο νερό αντιδρά µε διάφορα οργανικά στοιχεία του νερού και δηµιουργεί πολλές επικίνδυνες ενώσεις όπως το χλωροφόρµιο που ευθύνεται κατά µεγάλο ποσοστό στη δηµιουργία των ανωτέρω ασθενειών. Αυτό συµβαίνει ακόµη και στη περίπτωση που δεν υπάρχουν οργανικά στοιχεία στο νερό, αφού, όταν πίνουµε χλωριωµένο νερό, δηµιουργούνται µέσα στο στοµάχι µας αυτές οι επικίνδυνες χηµικές ενώσεις, από τα οργανικά υπολείµµατα των τροφών.

Ιστορικό
Πέραν τούτου,εκτός των τοξικών και
µεταλλαξιογόνων επιπτώσεων που έχουν για την υγεία µας τα οργανοχλωροπαράγωγα που δηµιουργούνται από την αντίδραση του χλωρίου µε την οργανική ουσία του νερού, επιστηµονικές µελέτες έχουν συνδέσει το χλώριο
από µόνο του , για την δηµιουργία του καρκίνου του αίµατος, του στοµάχου, του συκωτιού, του πρωκτού και του εντέρου, τόσο, όσο και µε καρδιακές παθήσεις, µε
αρτηριοσκλήρωση, αναιµία, υψηλή πίεση του αίµατος και αλλεργικές αντιδράσεις.
Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το χλώριο µπορεί να καταστρέψει την
πρωτεϊνη κάποιων κυττάρων στο σώµα µας και να προκαλέσει δυσµενείς
επιδράσεις στο δέρµα και τα µαλλιά.

Η υφιστάµενη κατάσταση και η αντιµετώπιση του προβλήµατος

Η υφιστάµενη κατάσταση στα δίκτυα ύδρευσης της χώρας µας δεν είναι ότι το καλύτερο. Από πανελλήνια έρευνα που εγινε το 2005 – 2006 σε δίκτυα ύδρευσης πολλών πόλεων και χωριών αποδείχθηκε ότι το νερό των
µεγάλων αστικών κέντρων υπερχλωριώνεται µε ανιχνεύσιµες και πολλές φορές υπερβάσιµες ως προς τις προδιαγραφές συγκεντρώσεις παραπροιόντων.(σε εμας οι ανεγκεφαλοι το εριχναν με τα δοχεια και οχι με χλωριωτες )

Το µαγείρεµα τροφών µε χλωριωµένο νερό είναι επισφαλές χλωρίωσης, ενώ αντίθετα στα µικρά υδραγωγεία επαρχιακών πόλεων και χωριών, το νερό δεν χλωριώνεται καθόλου, ή χλωριώνεται περιστασιακά και πληµµελώς , µε αποτέλεσµα να καταγράφονται υπερβάσεις των προδιαγραφών ως προς τα
µικρόβια, δηλ. το νερό να είναι απροστάτευτο και εν δυνάµει επικίνδυνο για µολυσµατικούς νοσογόνους παράγοντες.
Η ανάγκη λοιπόν της προστασίας της υγείας µας από τα παθογόνα µικρόβια που µπορεί να εισχωρήσουν στο νερό, επιβάλει την εφαρµογή αποτελεσµατικών µεθόδων απολύµανσης, από τη µία, οι κίνδυνοι όµως από την παρουσία
αυξηµένων συγκεντρώσεων υπολειµµατικού χλωρίου στο πόσιµο νερό, από την άλλη,καθιστούν την διαδικασία χλωρίωσης του νερού, όχι τόσο απλή υπόθεση,όπως την αντιµετωπίζουν πολλοί από τους υπεύθυνους ύδρευσης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΒΟΣΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΔΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ;;ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ!ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ 1 ΜΕ 2 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ
Ο ΒΟΣΚΟΣ?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ?

Author Details