Διαμαρτυρία του Πατριωτικού Συνδέσμου για το κέντρο μεταναστών στα Φάρσαλα!

Πενήντα και πλέον άτομα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου «Ελληνοκρατείν» βρέθηκαν στην πόλη και Φαρσάλων το απόγευμα της Κυριακής και διαδήλωσαν κατά της πρόθεσης δημιουργίας Στρατοπέδου Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών στην πόλη.
Τα μέλη του Συνδέσμου μοίρασαν πληροφοριακό υλικό και μοίρασαν φυλλάδια με συνθήματα όπως «Αυτή η πόλη, αυτές οι γειτονίες ανήκουν μόνο στους Έλληνες», «Ούτε στα Φάρσαλα ούτε πουθενά έξω οι λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά» κ.α
Στην ομιλία του πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέλιος Χάμος μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έφτασαν στο προεδρείο του Πατριωτικού Συνδέσμου το κράτος των Αθηνών αποφάσισε τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην περιοχή των Φαρσάλων. Συγκεκριμένα πρόκειται για σχέδιο διχοτομήσεως της 61ης ΜΕ στα Φάρσαλα αφού προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργίας του στρατοπέδου με την ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών προς τους λαθρομετανάστες.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι τα υπουργεία δεν αφουγκράζονται τις τοπικές κοινωνίες, από τη στιγμή μάλιστα που μέχρι και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τάχθηκε ανοιχτά κατά των κέντρων λαθρομεταναστών, σε οποιαδήποτε σημείο της Περιφέρειας μας. Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων ομόφωνα κατά παντός σχεδιασμού υποβάθμισης της πόλεως και της ζωής των κατοίκων της, η οποία θα διάτρεχε άμεσο κίνδυνο με χίλιους και πλέον λαθρομετανάστες διαμένοντες δίπλα από πυρομαχικά και όπλα, λόγος για τον οποίο ακόμη και η διοίκηση του στρατοπέδου είναι αντίθετη στη διχοτόμηση του. Σε αντίθετη με άλλες περιοχές που εφαρμόστηκαν ανάλογα μέτρα τα στρατόπεδα ήσαν εγκαταλελειμμένα, ενώ εδώ προβλέπεται η διαίρεση του με πλέγματα και η εγκατάσταση κοντέινερ τα οποία θα στεγάζουν ανθρώπους οι οποίοι δύνανται να καταστούν επικίνδυνοι σε μία εξέγερση.
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμός τάσσεται κατά όλων αυτών των ενεργειών του αθηνοκεντρικού κράτους, που το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει απλώς τα προβλήματα των Αθηνών στην επαρχία.
Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη μας ότι θα επιδιώξουμε συνάντηση τόσο με τον Δήμαρχο Φαρσάλων, όσο και με τον Περιφερειάρχη με αίτημα την πλήρη εφαρμογή του νόμου περί λαθρομεταναστών ή οποία ισούται με άμεση απέλαση».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέφανος Ράγκος / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details