Δημιουργεία ξανά!!!

Και στο Νέο Μοναστήρι δημιουργήθηκε πυρήνας ανθρώπων που στηρίζουν τον νέο πολιτικό φορέα στην Ελλάδα, που φέρνει επιτέλους έναν αξιόπιστο λόγο και δίνει ελπίδα στους νέους. Λίγα λόγια για το νέο πολιτικό κόμμα που έχει την ονομασία ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΞΑΝΑ:( απο το http://www.dimiourgiaxana.gr/ )

Το καταλαβαίνουμε. Θέλετε φωτογραφίες, βιογραφικά, διευθύνσεις, τηλέφωνα, αντίγραφα ποινικού μητρώου μπορεί και... ακτινογραφίες θώρακος. Τόσα χρόνια απάτης, μας έχουν κάνει να φοβόμαστε και τη σκιά μας.
. .
Θα τα έχετε όλα. Ήδη ανεβάσαμε στο site πλήρη στοιχεία όσων αποτελούν τον αρχικό πυρήνα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Αλλά, δύσπιστοι φίλοι μας, σκεφτείτε λίγο: πώς αλλιώς θα μπορούσε να γεννηθεί ένα κίνημα από τα σπλάχνα της κοινωνίας; Αυτό δεν περιμέναμε όλοι; Δεν λέγαμε «να βρεθεί κάποιος κάτι να κάνει»; Ε, λοιπόν κάποιος που ήταν έξω από τους κομματικούς μηχανισμούς, μακριά από τα παιχνίδια της εξουσίας και από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να βγει και να φωνάξει αυτό που όλοι πιστεύουμε. Δεν έχει καμμία σημασία αν λέγεται Θάνος, Άγης, Χάρης ή Έλενα. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από μας! Σε λίγες εβδομάδες γίναμε μερικές χιλιάδες. Κάναμε γνωστό το μήνυμα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ σε όλον τον κόσμο, αφού μεγάλα ΜΜΕ από την Ευρώπη μέχρι και από την... Κορέα έχουν κάνει εκτενείς αναφορές στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Αν και οι περισσότεροι, τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας, προφτάσαμε κι έχουμε οργανωθεί σε ομάδες εργασίας, σε όλη την Ελλάδα, σε θεματικές ομάδες που επεξεργάζονται ιδεολογικές θέσεις σε βάθος, καταθέσαμε ιδρυτική διακύρηξη και καταστατικό στον Άρειο Πάγο, με πολύ περισσότερες από τις 200 υπογραφές που απαιτεί ο νόμος, γίναμε επίσημο κόμμα (μολονότι και οι δύο αυτές λέξεις μας φέρνουν ναυτία) πήραμε ΑΦΜ, ανοίξαμε λογαριασμούς. Μέχρι τώρα, έχουν κάνει εγγραφή πανεπιστημιακοί καθηγητές, επιχειρηματίες, αγρότες, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων, υπάλληλοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, άνθρωποι κάθε ηλικίας και επαγγέλματος. Κάθε μέρα, νέοι φίλοι στέλνουν μηνύματα και τηλεφωνούν, ζητώντας να βοηθήσουν. Συνεχώς η «κεντρική» ομάδα μεγαλώνει. Και θα μεγαλώσει κι άλλο γιατί οι ανάγκες είναι πολλές και ο χρόνος πιέζει. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! είμαστε όλοι. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! είμαστε εσύ! Μην κάνετε το λάθος να την θεωρήσετε ένα «αρχηγικό» κόμμα επειδή κάποιος αποφάσισε να εκτεθεί. Δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα, όλοι έχουμε μπεί στον αγώνα – ο καθένας σε διαφορετικό μετερίζι.
Είμαστε λοιπόν οι σκεπτόμενοι Έλληνες, όσοι θέλουν να ζήσουν σε μια πολιτεία αξιοκρατίας και προόδου. Κάποιοι από μας είχαν προσπαθήσει να προσφέρουν, ασχολούμενοι με τα κοινά, αλλά απογοητεύτηκαν και αποχώρησαν. Κάποιοι άλλοι απείχαν εντελώς. Η πολιτική ήταν ένας βόρβορος και, ή θα σε έπνιγε, ή θα σε αφομοίωνε. Έτσι φτιάξαμε ο καθένας στην οικογένεια, στην επιχείρηση, στον κύκλο του, νησίδες δημιουργίας και ποιότητας. Όμως, αυτός ο υγιής, μέχρι τώρα, μικρόκοσμος δεν μπορεί πια να αντέξει την επίθεση του γύπα, που δεν αρκείται στο συκώτι, αλλά συνεχίζει κατασπαράζοντας όλο το σώμα του Προμηθέα. Η Ελλάδα της σκέψης και του λόγου, του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας, της ευθύνης, του ιδρώτα, της παραγωγής, δεν μπορεί να μένει άλλο θεατής.
Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται και ζουν με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσο φαίνεται. Το διαπιστώνουμε καθώς συνεχώς νέες, παρόμοιες κινήσεις αναβλύζουν από παντού. Χαιρόμαστε γι’ αυτό, τις καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να ενώσουμε τα ρυάκια μας σε ένα ποτάμι που θα ορμήσει στους «στάβλους του Αυγεία» της πολιτικής ζωής και θα καθαρίσει την κόπρο της μεταπολίτευσης.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ,

ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ( ΕΥΝΟΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ) ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ
ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ (ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ)
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΛΗ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ (ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΝΟ, ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ……ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
ΠΟΝΟΣ –ΠΑΙΔΕΙΑ –ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ –ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠΕΞΩ .
ΕΛΛΑΔΑ = ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς Παρατηρητή:
Κάτσε και παρατήρα να βουλιάζει η χώρα σου!!
Σκέψου λίγο όμως καθώς παρατηρείς..
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ενώνει τους ηθικούς Έλληνες που θέλουν αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ισότητα!!!
Αν είσαι ένας από αυτούς, συνέχισε στο επόμενο βήμα.. δηλαδή, από την παρατήρηση πήγαινε στη ΔΡΑΣΗ!!

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!

http://us4.campaign-archive2.com/?u=fb66489e1cfbe44c5d01b46ad&id=1ec309fb1b

Author Details