Αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο από την μείζονα αντιπολίτευση!

Αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο από την μείζονα αντιπολίτευση!






Πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα όταν στο Δημοτικό συμβούλιο Δομοκού έφτασε προς συζήτηση το τρίτο κατά σειρά θέμα της ημερήσιας διάταξης , που αφορούσε ακύρωση προηγούμενης ομόφωνης απόφασης για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού.

Στο προηγούμενο ΔΣ η αντιπολίτευση είχε ορίσει δύο μέλη όπως όριζε ο νόμος αλλά και έναν δημότη, που η αντικατάσταση του τελευταίου από τον Πρόεδρο κ Δημούδη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την μείζονα αντιπολίτευση και τον αρχηγό της Δημήτριο Τζιαχρήστα .

Ο τελευταίος κάλεσε τον Δήμαρχο κ Σύρο να πάρει θέση, υποχωρώντας και αφήνοντας σε μια κίνηση καλής θέλησης τον συγκεκριμένο δημότη στην θέση του μέλους του οργανισμού, κατηγόρησε δε ευθέως τον Δημοτικό σύμβουλο κ Δημούδη ότι σέρνει ξοπίσω τον Δήμαρχο, αλλά και ότι εσκεμμένα ενεργεί με αυτή την απόφαση του αφού θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάποιο άλλο μέλος..

Ο κ Δημούδης αφού προσπάθησε να αντικρούσει τα επιχειρήματα του κ Τζιαχρήστα προχώρησε σε ψηφοφορία των μελών, την στιγμή εκείνη η Δημοτική ομάδα της μείζονες αντιπολίτευσης αποχώρησε! (εκτός του κ Βασιλόπουλου)

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details