Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ»

Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη χειμερινή σεζόν 2012-2013 με υπερηφάνεια παρουσιάζει το παγκόσμιο λογοτεχνικό αριστούργημα του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ »Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» σε θεατρική απόδοση ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ και σκηνοθεσία ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2005).
Ο Θίασος του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται για άλλη μία φορά το νομό Λάρισας, αλλά για πρώτη φορά τις περιοχές Ελασσόνας και Φαρσάλων ενώ το έργο θα ανέβει και στη Λάρισα την καινούργια χρονιά.
«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» απευθύνετε σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω, ανεβαίνει στο σανίδι από ένα θίασο με αξιόλογος ταλαντούχους ηθοποιούς, και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
«ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ» ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα παράστασης: 6,30 μ.μ.
& στο »ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ»
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα παράστασης: 6,30 μ.μ.
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ – ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Οι μικροί μας φίλοι θα «ταξιδέψουν» με Ατμόπλοιο, Ατμοτρένο, Αερόστατο, που φτιάχνουν οι ηθοποιοί, θα δουν πολλά σκηνικά, θα εντυπωσιαστούν με τα 30 κοστούμια και τις υπέροχες κατασκευές που δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!
Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, »παίζοντας» διαδραστικά με τους μικρούς θεατές.
οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνορους τόπους, παράξενους λαούς!
Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον ΚΟΣΜΟ!
ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες!
ότι μπορεί να κάνει το «ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» !!!
Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους…»
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωμοδίκης Κλείτος, Κουλουμπή Βασιλική, Κουνέλας Κωστας, Κουτούγκου Κατερίνα, Κρήτος Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννα.
Σκημοθεσία-Μουσική ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΚΗΣ, Θρατρική Απόδοση ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,
Κοστούμια ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, Κινησιολογία ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ,
Σκηνογραφία ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ, Κατασκευές σκηνικών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details