Σε περίφημο κλίμα το Α.Ο. Νέου Μοναστηρίου – Θύελλα Ριζοβουνίου! 2-3

Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που μπορεί να ενώσει και να εκφράσει την έννοια του πολιτισμού στο μέγιστο βαθμό, εφόσον οι ομάδες και οι παράγοντες το προσεγγίζουν από αυτή την άποψη.
Με αυτή την ιδέα φαίνεται ότι ταυτίζονται ο Α.Ο. Νέου Μοναστηρίου και η Θύελλα Ριζοβουνίου, οι οποίες τέθηκαν σήμερα (12/11) αντιμέτωπες για την 7η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΚ και πέραν του πλούσιου θεάματος και της αμφίρροπης αναμέτρησης που προσέφεραν, απέδειξαν ότι αντίπαλοι ήταν μόνο στα 90′ του αγώνα!
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης οι άνθρωποι των δύο ομάδων προεξάρχουσων της προέδρου κ. Θωμαΐδας Κοτσαλή και της αντιπροέδρου κ. Γεωργίας Μπαϊράμη, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές κάθισαν μαζί στο ίδιο μέρος, απόλαυσαν τον καφέ τους και συζήτησαν σε περίφημη ατμόσφαιρα, με τη μεταγραφείσα φέτος στην ΕΠΣ Καρδίτσας ομάδα να κερδίζει σε άλλον έναν τομέα τις εντυπώσεις! Η φιλοξενία ήταν άψογη για τη Θύελλα, η οποία ευχαριστεί δημόσια για την υπέροχη συμπεριφορά των γηπεδούχων και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο β’

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Α.Ο Ν. Μοναστηρίου – Θύελλα Ριζοβουνίου
Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Νέο Μοναστήρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 19′ με τον Βουβαλούδη για να έρθει η ισοφάριση από τη Θύελλα με τον Δημόπουλο στο 27′ σε 1-1. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Ν.Μ. πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Βαΐτση, ενώ στο 82′ οι «Πράσινοι» ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Γάλλου και «λυτρώθηκαν» στο 92′ με κεφαλιά του Καμινιώτη από σέντρα του Κοτσάμπαση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ομάδα του Γ. Κοτσάμπαση δεν αγωνίστηκαν οι Νταουτάς και Αγραφιώτης.
ΠΗΓΗ ΣΠΟΡΤΙΒΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details