Πρωταθλητής Ελλάδος ο Δομοκίτης Νικόλας Μανόπουλος!!

Θρίαμβος του Φθιωτικού Ο.Α. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 22:46
ΕκτύπωσηPDF

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης πέτυχε πολύ μεγάλες διακρίσεις μέχρι στιγμής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.
Συγκεκριμένα ο αθλητής του Μανόπουλος Νικόλας, πέτυχε το απόλυτο κερδίζοντας την 1η θέση στα αγόρια μονά, την 1η θέση στα αγόρια διπλά και την 1η θέση στα μεικτά. Η πρωτοφανής αυτή επιτυχία του Νικόλα τον καθιστά απόλυτα κυρίαρχο στην κατηγορία και υπό προϋποθέσεις του διαγράφει ένα λαμπρό μέλλον στο άθλημα.

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε και η Παπακωνσταντίνου Έλενα, αφού κατέλαβε 1η θέση στα μεικτά (με Νικόλα Μανόπουλο), 2η θέση στα κορίτσια διπλά και μέχρι τα προημιτελικά στα κορίτσια μονά.

Η Βλάχου Λυδία ακολούθησε σε διακρίσεις αφού μπήκε ημιτελικά στα μεικτά και προημιτελικά στα μονά. Τέλος η Κουτσούμπα Ιωάννα έπαιξε στο κυρίως ταμπλό στα μονά και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό στα διπλά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΜΟΝΑ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΦΟΑ) VS ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ(ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ) 60/63

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΔΙΠΛΑ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΦΟΑ)-ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ (ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ) VS ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ(ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)-ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 76/61

U12 ΔΙΠΛΑ ΜΕΙΚΤΑ
ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΦΟΑ)-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΦΟΑ) VS
ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ(ΑΟΑ ΠΑΠΑΓΟΥ)-ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ (ΑΟΑ ΠΑΠΑΓΟΥ) 62/61

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΔΙΠΛΑ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΓΡΙΒΑ(ΑΙΟΛΟΣ)-ΔΗΜΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΚΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ) VS ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΦΟΑ)-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ (ΟΑ Α.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) 26/62 12-14

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ(ΝΕΑΠΟΛΗ) VS ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΦΟΑ) 76/75
ΓΡΙΒΑ(ΑΙΟΛΟΣ) VS ΒΛΑΧΟΥ(ΦΟΑ) 63/60

U12 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΙΚΤΑ
ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ(ΑΟΑ ΠΑΠΑΓΟΥ)-ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ(ΑΟΑ ΠΑΠΑΓΟΥ) VS ΒΛΑΧΟΥ(ΦΟΑ)-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ) 60/63




Ο Φθιωτικός Ο.Α. είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μανόπουλος Νικόλας και η Παπακωνσταντίνου Έλενα, θα αγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών σε Τουρκία και Ολλανδία αντίστοιχα στο τέλος Ιουλίου.

Ο Φθιωτικός Ο.Α. συγχαίρει από αυτή τη θέση τους αθλητές και προπονητές του, για τις τεράστιες διακρίσεις τους, που κατατάσουν τον σύλλογο στους κορυφαίους στη χώρα.

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις κάτω των 14 ετών με τους αθλητές του Φθιωτικού να στοχεύουν σε επίσης μεγάλες διακρίσεις. 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details