Ο Δολοφόνος του Δημήτρη Ιορδανούδη....ξανά συνελήφθη!!

Λάρισα: Ο ''δράκος'' και αν εγέρασε... - Αποφυλακίστηκε και άρχισε τα ίδια ο περιβόητος βιαστής και δολοφόνος!

Μέγεθος κειμένου
Λάρισα: Ο ''δράκος'' και αν εγέρασε... - Αποφυλακίστηκε και άρχισε τα ίδια ο περιβόητος βιαστής και δολοφόνος!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διαδώστε αυτό το άρθρο

Τελευταία ενημέρωση: 16.06.2014 | 10:50
Πρώτη δημοσίευση: 16.06.2014 | 09:10
Διαδώστε το:

Ο 62χρονος που στις αρχές της δεκαετίας του '90 έγινε πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Ούτε μπορούσαν να το φανταστούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πως συλλαμβάνοντας επ' αυτοφώρω έναν... 62χρονο διαρρήκτη διαμερίσματος, θα βρίσκονταν μπροστά στον περιβόητο ''δράκο της Λάρισας".

Είναι ο άνθρωπος που πριν 22 χρόνια αποτέλεσε τον «φόβο και τον τρόμο» νόμιμων και «παράνομων» ερωτικά, ζευγαριών της Λάρισας, ο άνθρωπος που συνελήφθη το 1992 στο χωριό του στην Καρδίτσα, μετά και την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού, μόνιμου, αρχισμηνία το βράδυ της 23ης Μαΐου του 1992 στην Εθνική Οδό Λάρισας – Αθήνας απέναντι από τη «Βιοκαρπέτ» (μπροστά από τη στρωματοποιΐα Χατζηεφραιμίδη).
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα έτος μετά την αποφυλάκισή του, μετά από 20ετή φυλάκιση για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, βιασμούς, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας κλπ, ο 62χρονος σήμερα «δράκος», συνελήφθη επ' αυτοφώρω στη Λάρισα την ώρα που εισέβαλε σε διαμέρισμα με σκοπό τη διάρρηξη.

Ξυπνώντας μνήμες παλαιότερων αστυνομικών της Λάρισας που επί 4 χρόνια, από το 1988 έως το 1992, προσπαθούσαν να συλλάβουν τον «δράκο», έναν 40χρονο τότε, αγρότη ο οποίος παρότι κατοικούσε στην Ανάβρα Καρδίτσας, δρούσε στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'' χθες τα ξημερώματα (15-06-2014) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Λάρισας κλήθηκαν να επέμβουν σε διάρρηξη διαμερίσματος στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα. Διαμέρισμα στο οποίο είχε ήδη εισβάλλει ο 62χρονος, αφού πρώτα σκαρφάλωσε σε δέντρο μέσω του οποίου έφθασε σε μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου, όπου με «λοστό» παραβίασε την μπαλκονόπορτα.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μη έχοντας διαφορετική επιλογή και προκειμένου να συλληφθεί ο διαρρήκτης, με τον ίδιο τρόπο μπήκαν στο διαμέρισμα και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αφού πρώτα και οι ίδιοι ανέβηκαν δηλαδή στο δέντρο, αιφνιδιάζοντας τον 62χρονο, που μάλλον δεν περίμενε, αστυνομικοί να ανέβουν σε δέντρο για να τον συλλάβουν.

Η πραγματική έκπληξη ωστόσο ήταν αυτή των αστυνομικών όταν διαπίστωσαν στη συνέχεια πως, ο 62χρονος που είχε συλληφθεί νωρίτερα ήταν αυτός που είχε γίνει γνωστός ως ο «δράκος» της Λάρισας, έχοντας τρομοκρατήσει ζευγάρια που απολάμβαναν τον έρωτά τους, σε περιφερειακές οδούς και αγροτικές περιοχές, έξω από την πόλη.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details