Πανελλήνιο σεμινάριο πιάνου στο Παλάμα και εκδήλωση στο Δομοκό

Αρχίζει αύριο Παρασκευή στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά, το 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Πιάνου για αρχάριους, προχωρημένους, πτυχιούχους και διπλωματούχους πιανίστες.




Το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά στα πλαίσια των διεθνών του Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και συνεργασιών με κορυφαία μουσικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής, δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές της μουσικής για πρώτη φορά στον Παλαμά να έρθουν σε επαφή με διακεκριμένους καθηγητές και σολίστ.



Στο τριήμερο Σεμινάριο πιάνου θα διδάξει η διεθνούς φήμης σολίστ και πανεπιστημιακή καθηγήτρια κ. Σύλβα Σκένδερη.



Το σεμινάριο θα αρχίσει αύριο Παρασκευή το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα με την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής. Η κ. Σύλβα Σκένδερη θεωρείται μια από τις κορυφαίες πιανίστριες με πολύ σπουδαία καριέρα μέχρι σήμερα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμάνια, FYROM κλπ)



Στο 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο πιάνου στον Παλαμά, θα λάβουν μέρος σπουδαστές κάθε επιπέδου, σπουδαστές Ωδείων, Μουσικών Σχολών, μαθητές Μουσικών Σχολείων κ.ά.



* Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τερψιχόρη» του ΔΩΠ «Μουσών Μέλαθρον», οι φιλόμουσοι του Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία, ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου, όπου η διακεκριμένη πανεπιστημιακή καθηγήτρια και σολίστ Σύλβα Σκένδερη, θα παίξει έργα Μπαχ, Σοπέν, Ντεμπισί και Μάνου Χατζιδάκι.
 Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23/12 στις 8:30 στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Howdy! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great information you’ve right here on this post.
I might be coming again to your weblog for extra soon.



My blog :: barista coffee shop

Author Details