Μεγάλη η συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση!

Μεγάλη η συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση!




Μεγάλη η συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση με τον Χρόνη Αηδονιδη που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία. Η φωνή του μεγάλου καλλιτέχνη ταξίδεψε όσους παραβρέθηκαν στις χαμένες πατρίδες της Θράκης , αφού το ρεπερτόριο του κάλυψε όλα τα γεωγραφικά πλάτη της . Μαζί του ο άλλος μεγάλος καλλιτέχνης ο Βαγγέλης Δημούδης αλλά και πολλοί αξιόλογοι μουσικοί. Αίσθηση προκάλεσε η Ορχήστρα του Ν Μοναστηρίου όταν ανέβηκε στο πάλκο , αφού ξεσήκωσε τους Μοναστηριακές για χορό.

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκε και αποστολή του αδελφοποιημένου Δήμου Τούτζας.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Όντως, μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση, σε μια από τις πιο αποτυχημένες βραδιές του δήμου!!!! εχθές λοιπόν, ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλιώτιδας για το καλοκαίρι 2010!βέβαια η βραδυά δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησε και πολύ καλά αφού υπήρξε μια ώρα καθυστέρηση!!!στις 10 ειπανε υποτίθεται στις 11 ξεκίνησε!!!!αρχικά έβγαλαν τους προεκλογικούς τους λόγους ο κύριος υπεύθυνος των εκδηλώσεων και ο κύριος δήμαρχος και έπειτα να μη βγάλει και ένα λόγο από τον αδελφοποιημένο Δήμο Τούτζας????? απαπαπαπα!!!!!!! άλλη μια ώρα λοιπόν μπλα μπλα μπλα!!!!!!!!! και να .... ξεκινάει η μουσική!!!! αρχικά είπα κανα δυο τραγουδακια ο βασικός μας καλεσμένος, μετα ο δεύτερος καλεσμένος, στη συνέχεια να παίξει και η τοπική μας ορχήστρα (μπραβο στα παιδιά αλλά βρε υπεύθυνοι, εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φτιάξουν πρόγραμμα????αυτά τα λένε πιο μπροστά!!!ασε που τα μικροφωνάκια δεν λειτουργούσαν και πολύ καλά οπότε οι κοπέλες τραγουδουσαν δεν τραγουδούσαν το ίδιο ήτανε!!όπως εύγε στην προσπάθεια όλων των παιδιών!!!) στη άλλα δυο τραγουδάκια από τον βασικό καλεσμένο, εκατό από το δεύτερο και πάει λέγοντας!!!! βασικά οι περισσότεροι μπερδεύτηκαν!!!αλήθεια ποιος ήταν ο βασικός τραγουδιστής???? ..... παρά τα πικρόχολα μας λόγια ένα έχουμε να πούμε, το Νέο Μοναστήρι απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο άξιους χορευτές έχει!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!! όσα για την βραδυά, ελπίζουμε και οι επόμενες που θα έρθουν να μην είναι τόσο στο φλου, στην ασυννενοησία, ανοργανωσιά και στο στήσιμο!!!!!!!!!
Ρ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

η καθυστέρηση ξεπέρασε τίς 2 ώρες απο την ανακοίνωση των διοργανωτών η οποία για του λόγω το αληθές ακόμμα είναι ανεβασμένη σε πολλούς χώρους!!! όσον αφορά τον κ Αηδονίδη , ελάχιστα ήταν τα τραγούδια που είπε για να δικαιολογήσει το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο απο τον Βαγγέλη Δημούδη!!
Συμφωνώ και γώ εν μέρει με τον προηγούμενο σχολιαστή , αλλά έχω την αίσθηση ότι οι βραδιές που ακολουθούν θα είναι καλύτερες απο πλευράς οργάνωσης. Τέλος να πώ και γώ ένα μπράβο για τούς χορευτές του Νέου Μοναστηρίου που απέδειξαν ως τις πρωινές ώρες ότι το λέει η καρδιά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ola ta live exoun thn glika tous kai autoi pou gnorizoun apo diaskedash to apedijan theontos

den stamatisan na xoreuoun kai sta akoustika tragoudia !!!!!!!!!!!!


ara auto simainei oti timisan to aidoni tis thrakis me to parapao kai xoris kanena sxolio............
neo monastiri for ever!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ta logia einai perita gia autoi thn vradia apo tis kaliteres ekdiloseis gemati me polla esthimata gia tous neomonastiriotes


exeretika endiaferousa vradia me thn kiriolektiki simasia kai oxi me thn diaskedastikh kai xlevastikh opos tha epithimousan kapioi dioti as mhn xexnoume oti eixame thn eukairia emeis oi neomonastiriotes na akousoume kai na doume apo konta ton kyrio aidonidi.

h timi einai megali

euxaristoume olous autous pou mas afierosan auth thn vradia
kai idiaitera ton dhmarxo

Author Details