ποιός υποψήφιος κόβει πρώτος το νήμα?

Κοντεύει σιγά σιγά η ώρα που οι υποψήφιοι συνδυασμοί θα καταθέσουν τα ψηφοδέλτια τους και πλέον είναι κοντά η ώρα που  θα αρχίσει και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας .
 Τα τελευταία νέα μας επιβεβαιώνουν ότι τελικά τα ψηφοδέλτια θα είναι τρία παρ' ότι έγιναν  προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για συγκρότηση και τέταρτου ψηφοδελτίου.
ΝΙΑΝΙΟΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ!
Αναλυτικότερα:
Ενισχυμένη δείχνει η θέση του κ Νιάνιου σε σχέση με το προ πενταετίας ψηφοδέλτιο του. Η παρουσία δύο δημοτικών συμβούλων στο ΔΣ και οι σωστές τοποθετήσεις μέσα σε μια δύσκολη περίοδο , δείχνουν ότι φέρνουν την αγωνιστική συσπείρωση να μετρά πόντους τους οποίους σίγουρα και θα εξαργυρώσει στις επόμενες εκλογές.
Από την άλλη ενισχυμένο δείχνει να είναι και το ψηφοδέλτιο του κ Λιόλιου αφού οι πληροφορίες δείχνουν να έχει άτομα που δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία σε πολλά μέτωπα. Πρώην και νυν δημοτικοί Σύμβουλοι , πρόεδροι και μέλη συλλόγων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του.
Στα θετικά του κ Λιόλιου είναι και η πρώτη κάθοδο του στις εκλογές  που μετρά έναντι των αντιπάλων συνδυασμών , αλλά και η απήχηση  που έχει σε όλες της ηλικίες . Επίσης πληροφορίες μιλάνε για εκπλήξεις ονομάτων που όταν ανακοινωθούν θα δώσουν <άνεμο νίκης>.
Στην πλευρά του κ Τζιαχρήστα οι απώλειες σε δημοτικούς συμβούλους προηγούνται σε σχέση με τις ενισχύσεις που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο. Οι απώλειες των τριών πρωτοκλασάτων στελεχών , δηλαδή του Παληογιώργου , του Χριστοδούλου και του Καλημέρη του καταγράφουν απώλειες 2000 ψήφων.
 Οι άλλες ομάδες,  παρά τις πολλές και δημιουργικές συναντήσεις,  όλα δείχνουν, ότι τελικά ο σχηματισμός τέταρτου πόλου δεν θα είναι εφικτός .
Η ενημέρωση στις επόμενες ημέρες θα είναι συνεχής με ονόματα από όλους τους συνδυασμούς.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details